A ales ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” după o serie eșuată de implanturi la altă clinică

aprilie 14, 2022

Atunci când alegem să apelăm la procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” este important să alegem un Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolară. În cazul în care intervenția cu implanturi dentare este eșuată, vei putea avea de suferit pe termen lung. 

În cazul pacientei despre care vom vorbi în acest articol avem de-a face cu o serie de implanturi eșuate. Acestea nu au fost puse la clinica DentOP. Doamna M s-a simțit nevoită să apeleze la Dr. Cazacu Corrado specializat în reabilitare orală și implantologie.

După o evaluzare amănunțită a cazului, Dr.Cazacu Corrado a constatat că este nevoie de o regândire a strategiei de inserare a implanturilor, iar asta doar prin eliminarea tuturor lucrărilor anterioare. 

În radiografiile de mai jos se poate observa starea implanturilor dentare înainte și după intervenția ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” la clinica de implantologie DentOP.

În cele din urmă, implanturile au fost repoziționate, iar în doar 24h pacienta a primit și lucrările provizorii cu care a stat timp de 6 luni. Recent a beneficiat de lucrările finale, iar rezultatul său este uimitor. În fotografiile de mai jos putem vedea rezultatul său.

 

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret”

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp