A ales procedura ,,Dantură Fixă în 24H pe implanturi dentare” după ce a purtat placa mobilă

februarie 11, 2022

 Acesta este unul dintre cazurile clinice des-întâlnite. După ce placa mobilă nu mai poate realiza o masticație corectă, nu mai face față vieții de zi cu zi a pacienților noștri, aceștia aleg procedura de reabilitare. Doamna D. se afla într-o situație gravă. Nu mai putea vorbi clar, nu mai putea mânca și îi era greu să ia această decizie din cauza problemelor cardiace. Dinții restanți pe care îi mai avea erau destul de puțini, iar aceștia îi îngreunau și mai tare viața. 

După o investigație, diagnosticul său a fost pus rapid de către Dr. Cazacu, care a luat legătura cu medicul cardiolog al Doamnei D. Au decis împreună soluția ideală pentru pacienta noastră, iar tratamentul său a fost întrerupt pentru două zile și înlocuit cu unul adecvat care să permită intervenția. Aceasta a fost posibilă datorită sedării conștiente alături de medicul anestezist.  

Ulterior, Doamnei D. i s-a aplicat la clinica DentOP procedura cu implanturi zigomatice, iar acum este mândră că poate zâmbi, mânca și vorbi cu încredere. ,,Mă simt altă persoană. Cu siguranță vă voi recomanda pe mai departe!” 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp