A învins boala parodontală agresivă cu ajutorul Danturii Fixe pe Implanturi Dentare

iulie 6, 2022

Boala parododontală agresivă i-a distrus dantura, dar procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” i-a salvat încrederea de sine și zâmbetul. Domnul T. a trecut printr-o intervenție complexă de inserare a 10 implanturi dentare într-o singură ședință.

Încă de la prima consultație, Dr Cazacu Corrado a decis extragerea tuturor dinților rămași care erau afectați și inserarea de implanturi dentare pe care să stea apoi o lucrare fixă.În radiografia de mai jos vom observa dantura pacientului înainte și după ce au fost inserate cele 10 implanturi dentare atât la maxilar cât și la mandibulă.

 

După 24h de la intervenție, domnul T. s-a prezentat din nou la clinică pentru a-i fi fixate lucrările provizorii, lucrări pe care le-a purtat timp de 4-6 luni și care l-au ajutat să mănânce și să zâmbească. 

După această perioadă, pacientului i-au fost fixate lucrările finale, lucrări concepute special pentru fizionomia sa. La alegerea acestora, domnul T. și-a exprimat preferințele și nevoile legate de aspectul final al dinților. 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp