A scăpat de infecțiile cauzate de boala parodontală și a primit o Dantură Fixă în doar 24h

aprilie 28, 2022

Cele mai des-întâlnite cazuri cu care ne confruntăm sunt cele în care dantura este afectată de boala parodontală. Recomandăm ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” tuturor pacienților care au întâmpinat această problemă și care se simt complexați de zâmbetul lor. 

Doamna B. este un caz pe care l-am rezolvat la clinica de implantologie dentară DentOP și de care suntem mândri. Considerăm că am reușit să-i redăm nu numai zâmbetul, dar și încrederea de sine. 

Pacienta s-a prezentat cu o serie de lucrări vechi la maxilar și pungi de puroi cauzate de boala parodontală. În radiografiile de mai jos putem observa starea danturii sale înainte de începerea procedurii, iar apoi la 6 luni după.

În cadrul intervenției, Dr. Cazacu Corrado a decis inserarea a 6 implanturi la maxilar și 4 la mandibulă de reabilitare totală într-o singură ședință cu Sedare Conștientă. Această procedură este special concepută pentru a face pacientul să nu simtă nimic pe parcursul operator.

Doamna B.radiază de fericire datorită noii schimbări, iar noi ne bucurăm că am reușit să-i redăm încrederea de sine.

 

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.

 

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

 

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret”

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp