A suferit de o boală parodontală avansată, iar lucrarea veche nu-i mai asigura o bună masticație

august 10, 2022

Încă un pacient a beneficiat de procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” după ce boala parodonatlă i-a afectat dantura. De data aceasta, pacientului i-a fost afectată și oferta osoasă, motive pentru care intervenția a devenit absolut necesară conform consultației alături de Dr. Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară. 

Planul de tratament propus a fost un real succes. Intervenția a necesitat inserarea a 12 implanturi dentare într-o singură ședință cu ajutorul procedurii de Sedare Conștientă. 

 

După cum putem observa și pe radiografie, pacientului i-au fost extrase lucrările vechii și dinții rămași care nu au putut fi salvați și au fost inserate 12 implanturi dentare, dintre care 6 implanturi la maxilar și 6 la mandibulă pe care s-au fixat lucrări provizorii chiar din a doua zi. 

Timp de 4-6 luni, domnul T. a avut o dietă moale, semilichidă, iar astăzi după inserarea lucrărilor finale se va bucura de orice își dorește să mănânce și va zâmbi în continuare încrezător. Ne vom întâlni în cadrul controalelor periodice și ne vom asigura că dantura pacientului nostru este la fel de frumoasă și sănătoasă.

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp