A trecut printr-o intervenție de inserare a implanturilor zigomatice din cauza bolii parodontale agresive

iunie 23, 2022

Boala parodontală agresivă l-a împins către procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare”. Dr Cazacu Corrado l-a ajutat cu un plan de tratament predictibil, care i-a readus zâmbetul pe buze. 

Dantura domnului M. nu a arătat niciodată mai bine. În urmă cu ceva timp, după ce boala parodontală s-a instalat, domnul M. nu mai putea mânca corespunzător, nu mai putea zâmbi cu încredere și era tot mai nemulțumit de dantura sa. 

Dr Cazacu Corrado a decis inserarea a 4 implanturi zigomatice la maxilar. Acestea i-au fost inserate în osul pomeților, deoarece pacientul nu mai avea os. La mandibulă s-au inserat 4 implanturi standard. Toată procedura a fost posibilă datorită Sedării Conștiente care l-a ținut relaxat pe pacient și fără să simtă durere pe parcursul intervenției.

După 24h, pacientul a primit lucrările provizorii, iar acum la 6 luni de la intervenție se bucură de zâmbetul său final.

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp