Ai nevoie de un singur implant dentar? Iată cât de ușor este să-ți recapeți un dinte pierdut

octombrie 25, 2022

Există mai multe variante prin care un pacient își poate pierde un dinte sau este nevoit să-l înlocuiască cu un implant dentar. Mulți se sperie și le este frică că nu vor putea rezolva situația. În schimb, noi avem soluția potrivită pentru tine, care este rapidă și fără durere. 

Implantul dentar este rădăcina artificială care se introduce în osul pacientului. Îți indicăm să apelezi la un implant dentar atunci când ai pierdut un dinte din cauza cariei dentare sau a bolii parodontale.Se recomandă și pacienților cu lucrări vechi instabile sau care au dezvoltat infecții sub lucrări, dar si celor care au avut parte de un implant inserat greșit.

Este o procedură simplă prin care, după caz, se poate face extracția dintelui rămas, a implantului eșuat sau a lucrării vechi, iar apoi Medicul Specialist Chirurgie Dento-Alveolară Dr Cazacu Corrado inserează implantul. Dacă pacientul nu prezintă destul os, se poate recurge și la adiție osoasă în cadrul aceleiași ședințe.

Intervenția nu este una dureroasă deoarece este folosită anestezia locală și după caz Sedarea Conștientă, care asigură lipsa durerii și a temerilor din partea pacienților. După intervenție, pacientul poate prezenta inflamare ușoară în primele 7 zile, dar acest lucru nu este îngrijorător. Primește medicamentație specifică și astfel nu este predispus la dureri nici după intervenție, ci doar o ușoară jenă pe care o poate resimți după procedură.

Pacientul se prezintă periodic în cadrul controalelor din clinică și astfel noi putem vedea cum a decurs procesul de vindecare și care este evoluția planului de tratament.

În videoclipul de mai jos, Dr Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară îți va explica cât de simplă este intervenția cu un singur implant dentar și cât de ușor poți avea din nou un dinte pe care l-ai pierdut sau pe care nu l-ai mai putut salva.

 

Pacienții noștri se prezintă la clinică atât pentru intervenții de reabilitare complexe, cât și intervenții mai simple de inserare a unuia, două sau mai multe implanturi dentare în funcție de caz. Ceea ce trebuie să înțelegem este că în funcție de problemele noastre dentare ne pot fi inserate un număr optim de implanturi, acolo unde este cazul. 

O avem alături și pe Cristina, care a beneficiat de un singur implant dentar și care a ales perioada sărbătorilor pentru a putea beneficia de o perioadă de vindecare în care nu este nevoită să meargă la job sau alte activități care-i solicită un aspect fizic cât mai plăcut. Așteptările ei erau cu mult mai îngrijorătoare în ceea ce privește inflamația si vindecarea, dar a declarat că nu a avut probleme așa cum s-a așteptat. Vă invităm să urmăriți întreg testimonialul de mai jos:

În concluzie, intervenția cu un singur implant dentar este una foarte simplă, care durează aproximativ 20 de minute și care are o vindecare foarte ușoară.

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri. 

 

,,Dantură Fixă în 24H” – Informații Suplimentare 

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret”

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp