Atat sănătatea, cât și aspectul danturii sunt importante. Doamna C. – schimbare majoră în urma inserării implanturilor dentare

iulie 25, 2022

Dinții rămași sub lucrările vechi au cauzat pierderi de os la maxilar , iar doamna C. întâmpina greutăți datorită danturii sale.Din punct de vedere aspectual, dantura sa nu era plăcută, dar toate acestea au determinat-o să facă o schimbare. 

Consultația alături de Dr. Cazacu Corrado a ajutat-o să afle care sunt problemele sale dentare și care este planul de tratament ideal pentru a o ajuta să-și recapete zâmbetul și masticația. Astfel, doamna C. a decis să urmeze planul de tratament în clinica DentOP.

În ziua intervenției, pacienta noastră a beneficiat de 4 implanturi zigomatice la maxilar, deoarece oferta osoasă nu a permis implanturi standard. Deși a fost o intervenție complexă, doamna C. a trecut cu bine peste emoții deoarece a beneficiat și de procedura de Sedare Conștientă, care a ajutat-o să nu simtă durere și nici frică pe parcursul intervenției. 

In radiografia de mai jos putem observa cum arată implanturile dentare inserate.

După doar 24h, pacienta a primit lucrările provizorii fixate pe implanturi. Pe acestea le-a purtat timp de 6 luni, iar acum i-au fost fixate lucrările definitive. 

 

În cadrul testimonialului de mai jos, doamna C. și-a exprimat mulțumirea față de serviciile noastre și față de procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” , care s-a dovedit a fi un real succes. Vizionează videoclipul de mai jos dacă vrei să afli mai multe despre experiența pacientei noastre.

 

 

 

 

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp