Boala parodontală i-a distrus dantura, care a început să migreze și să cadă. Din punct de vedere profesional a fost o mare provocare

noiembrie 10, 2022

Câteodată viața profesională ne impune ca starea noastră de sănătate să fie una bună și să fim în formă. Din punct de vedere fizic și estetic, este important ca dantura noastră să fie prezentabilă atunci când cariera este una care necesită o prezență plăcută. 

Boala parodontală ne strică din păcate toate aceste obiective și ne distruge aspectul dinților. Cu această problemă a a venit la noi domnul N. , care a decis să-și schimbe viața și dantura cu ajutorul implanturilor dentare.

În cadrul consultației cu Dr Cazacu Corrado i s-a comunicat un plan de tratament cu 11 implanturi dentare – 6 la maxilar și 5 la mandibulă. În următoarele 24h, pacientul a primit și lucrările provizorii pe care le-a purtat timp de 6 luni.

După o serie de probe, s-au inserat și lucrările finale cu un aspect plăcut, estetic.

Iată ce spune domnul N. despre procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” în cadrul testimonialului alături de Simona Dragomir.

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp