Cariile agresive l-au lăsat fără dantură. Dr Cazacu i-a propus un plan de tratament care să-i redea în totalitate zâmbetul și masticația

iulie 7, 2022

În urma unei consultații alături de Dr Cazacu Corrado, domnul S. a început un plan de tratament cu implanturi dentare. La maxilar, domnul S. nu mai avea niciun dinte din cauza cariilor agresive care i-au distrus dantura.

Dr Cazacu Corrado i-a propus un plan de tratament predictibil în urma consultației care a inclus inserarea a 9 implanturi dentare. Acestea au fost distribuite astfel : 6 la maxilar (pentru a realiza o dantură fixă) și 3 la mandibulă în poziții cheie pentru a completa dantura. Dinții care au putut fi salvați au fost păstrați.

În radiografia de mai jos vom putea observa cum arată dantura domnului S. înainte și după inserarea implanturilor dentare.

 

La 24h de la procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare”, domnul S. a primit primele lucrări provizorii pe care le-a purtat timp de 6 luni. S-a prezentat la controalele periodice și a respectat cu strictețe indicațiile și astfel s-a putut vindeca rapid și eficient. 

Alături de sfatul Medicului Protetician, pacientul a ales dantura potrivită pentru fizionomia și trăsăturile sale. Astfel în doar 24h a putut mânca și zâmbi, iar acum are o dantură impecabilă care îl ajută să aibă încredere în zâmbetul său. 

Se bucură acum de un zâmbet frumos și sănătos pe care l-a obținut în scurt timp cu ajutorul implanturilor dentare. 

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.    

Informații suplimentare 

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret” 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp