Clinica de implantologie dentară DentOP, un nou concept pe piața stomatologică din România

august 3, 2022

Clinica de implantologie dentara DentOP, un nou concept de clinică stomatologică, s-a deschis în București (str. Petru Rareș 15, sector 1) după o investiție de peste 850.000 de euro. Aceasta cuprinde 4 săli de tratament, un bloc operator, rezervă postoperatorie și un centru de radiologie cu computer tomograf.

“Clinica de implantologie dentară Dent OP întruneste o echipă de medici specialiști, coordonată de Dr. Cazacu Corrado, medic specialist chirurgie dento-alveolară, presedintele Asociației Stomatologilor Specializați În Chirurgie Orală și Implantologie”, spune Dr. Petru Mitrașca, fondatorul clinicii DentOP.

Conceptul clinicii care oferă toată gama de servicii stomatologice se bazează pe îmbinarea unei bogate experiențe de reabilitari complexe, pe implanturi dentare, cu infrastructureă medicală gândită astfel încât să fie întrunite cele mai exigente standarde de calitate ale serviciilor medicale.

Blocul operator este conceput astfel încât să asigure cele mai optime condiții în ceea ce privește intervențiile de inserare a implanturilor dentare și să pună accentul pe confortul pacientului. Acesta include și o rezervă postoperatorie în care pacientul se va recupera în urma intervenției chirurgicale care, în anumite cazuri, se realizează sub sedare conștientă.

De cele mai multe ori, inserția implanturilor dentare are loc sub sedare conștientă a pacientului de către un medic anestezist astfel încât pacientul să nu simtă frică sau durere în timpul intervenției”, explică medicul Petru Mitrașcă.

Acesta completează: Toate intervențiile de reabilitare complexă cu tehnica dantură fixă în 24 de ore pe implanturi dentare se realizează sub sedare și monitorizare. Avantajul acestei abordari este că pacientul se simte mult mai relaxat în timpul interventiei, este semiadormit. Acesta nu mai simte durere sau frică, iar siguranța intraoperatorie este mai mare pentru că este supravegheat permanent prin intermediul monitorului de functii vitale”.

Tehnica de sedare iv: sedare conștientă – fără durere permite tratamentul în condiții de maximă siguranță mai ales în cazul pacienților cu afectiuni cardiace, hipertensiune, diabet sau alte probleme medicale.

“Computerul tomograf din cadrul clinicii permite planificarea până la cele mai mici detalii a intervențiilor de inserare a implanturilor dentare, ceea ce crește predictibilitatea tratamentului. Acesta aparat este indispensabil și în cazul tratamentelor complexe cu atrofii extreme ale oaselor maxilare, atunci când pacientul nu mai are os și trebuie realizată reabilitarea danturii cu ajutorul implanturilor zigomatice”, completează Dr. Corrado Cazacu.

În cadrul clinicii de implantologie dentară DentOP este proiectat si un centru educațional unde va fi continuată seria de cursuri pentru medici stomatologi precum cele organizate la Iași și la Cluj de către Asociația Stomatologilor Specializați În Chirurgie Orală și Implantologie.

 

Testimoniale

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp