Clinica DentOP intră oficial în top 10 clinici din România

noiembrie 10, 2023

La doar doi ani de la înființare, clinica DentOP a reușit să ajungă una din cele mai de succes clinici din România. Performanțele atinse sunt argumentate de creșterea impresionantă a cifrei de afaceri la 20 000 000 RON cu aproximativ 68% din anul 2021 la 2022 care nu demonstrează altceva decât o cerere foarte mare pentru serviciile stomatologice oferite în cadrul clinicii. Sursa: https://www.topfirme.com/caen/8623/cifra-de-afaceri/

Conform statisticii interne, 3600 de implanturi dentare au fost inserate în anul 2022, ceea ce reprezintă un aspect ce nu poate fi trecut cu vederea. Acest rezultat nu este doar un număr, ci reprezintă dovada angajamentului constant pentru excelență în domeniul implantologiei orale.
Specializarea clinicii în reabilitarea cazurilor complexe cu ajutorul implanturilor dentare conferă și mai multă încredere persoanelor care credeau până acum că nu există soluții pentru probleme lor dentare.

Fiecare implant inserat reflectă o poveste de regăsire a zâmbetului. Conexiunea între cifre și munca depusă se observă cu ușurință pe chipul pacienților, care nu numai că își recapătă sănătatea orală, ci și zâmbetul și încrederea în sine. De asemenea, recenziile foarte bune ale pacienților sunt dovada palpabilă a calității serviciilor oferite.

 

Testimoniale

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp