Densitatea osoasă redusă a fost rezolvată în aceeași intervenție de inserare a implanturilor dentare

august 31, 2022

Cazurile complexe pe care le rezolvăm ne ajută să vă arătăm cât de vastă este experiența noastră în implantologia dentară și care este rezultatul final dorit de orice pacient. 

Doamna R. a beneficiat de 10 implanturi dentare, dintre care 6 la maxilar și 4 la mandibulă într-o singură ședință cu Sedare Conștientă. S-a prezentat cu o dantură fixă pe dinți, care se rupsese și conform declarațiilor pacientei, ea nu mai putea să se hrănească corespunzător. 

În cadrul consultației, după realizarea unui Computer Tomograf și a unei radiografii, Dr Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară a constatat un os cu densitate mai redusă asupra căruia a intervenit cu adiție osoasă. Astfel, implantul a putut fi inserat în siguranță chiar și în acel os sensibil. 

Doamna R. a purtat lucrări provizorii timp de 6 luni, timp în care a acordat o atenție deosebită dietei sale bazate pe supe si piureuri. Lucrările fixe provizorii sunt mai sensibile, iar după intervenție este important să permitem vindecarea implanturilor și să prioritizăm întreținerea lucrărilor provizorii. 

După acest timp de vindecare, pacientei i s-a luat o amorentă pentru lucrările finale și o probă pentru a putea fi creată în laborator dantura perfectă pentru pacienta noastră. 

Am realizat împreună și un testimonial cât timp purta lucrările provizorii. Urmăriți mai jos părerea doamnei R. de după intervenție. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp