DentOP, cifră de afaceri de peste 1 milion de euro în 2021

decembrie 25, 2022

În luna mai a anului 2021, Clinica de implantologie dentară DentOP, un nou concept de clinică stomatologică, își deschidea porțile pentru pacienți după o investiție de peste 850.000 de euro. Zilele acestea, clinica încheie anul calendaristic cu o cifră de afaceri de 1.250.000 de euro.

Clinica DentOP oferă toată gama de servicii stomatologice și se bazează pe îmbinarea unei bogate experiențe de reabilitari complexe pe implanturi dentare, cu infrastructură medicală gândită astfel încât să fie întrunite cele mai exigente standarde de calitate ale serviciilor medicale.

Activitatea a avut succes de la început, iar Dr. Corrado Cazacu admite că echipa pe care o coordonează a înțeles că pacienții au nevoie de servicii de calitate când vine vorba despre tratamentele stomatologice.

„Ținând cond că am deschis în luna mai, cifra de afaceri de peste 6 milioane de RON pe anul 2021, demonstrează că știm care sunt necesitatile pacientilor și știm să răspundem cerintelor de tratament în cele mai bune condiții. Avem experiența necesară pentru a trata orice caz indiferent de complexitatea acestuia. Totodată, dispunem de toată aparatura necesară, inclusiv computer tomograf, care ne permitem să dăm un diagnostic exact și un plan de tratament sigur”, afirmă Dr. Cazacu.

Clinica Dentop cuprinde 4 săli de tratament, un bloc operator, rezervă postoperatorie și un centru de radiologie cu computer tomograf.

„Încă de la început ne-am propus să avem aparatură de ultimă generație, astfel că am investit în scannere digitale care ne ajută să luăm amprentă digitală, am investit în laser dentar care ne ajută să tratăm pacienții cu boala parodontală și vom continua să alocăm bani pentru confortul pacienților”, a mai spus Dr. Corrado Cazacu, cel care este și presedintele Asociației Stomatologilor Specializați în Chirurgie Orală și Implantologie.

Pacienții Clinicii DentOP pot beneficia și de sedare conștientă. Cu ajutorul medicului anestezist, pacientul este sedat și foarte relaxat pe durata intervenției de inserare a implanturilor dentare.

Acesta a încheiat: În calitate de presedintele al Asociației Stomatologilor Specializați în Chirurgie Orală și Implantologie, ne propunem să organizam alte cursuri în anul 2022 prin care să îi învățăm și pe ceilalți colegi tehnici avasate de reabilitare a danturii pe implanturi dentare.

Dr. Corrado Cazacu, medic specialist chirurgie dento-alverolară, are o bogată experiență în implantologie și cifrele vorbesc de la sine. Acesta operează aproximativ 50 de arcade dentare lunar prin tehnica dantură fixă în 24 de ore, pe implanturi dentare și a reabilitat aproximativ 1700 arcade dentare prin tehnica dantură fixă în 24 de ore. De-a lungul carierei, Dr. Cazacu a inserat în jur de 10.000 de implanturi dentare.

 

Testimoniale

Sursa: Wall Street RO

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp