Deși oferta osoasă a fost limitată, Dr Cazacu Corrado i-a redat zâmbetul în doar 24h

mai 2, 2022

Simțea că nu mai poate mânca și zâmbi cu încredere. Lucrările vechi pe care le purta au determinat-o să facă o schimbare în viața ei. Doamna N. a ales procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” pentru a avea un zâmbet frumos și mai ales sănătos.

Cu ajutorul Computerului Tomograf, Dr. Cazacu Corrado a observat că oferta osoasă limitată nu îl va ajuta destul în reabilitarea danturii. În astfel de situații apelăm la procedura de adiție de os pentru a putrea fi inserate un număr optim necesar de implanturi dentare. 

În radiografia de mai jos putem observa cele 6 implanturi la maxilar. La mandibulă au fost inserate un număr de 5 implanturi dentare pentrui a crea sprijin pentru dantura fixă.

 

În doar 24h i-au fost inserate și lucrările provizorii pe implanturi. Pacienta le-a purtat aproximativ 6 luni, iar acum a beneficiat și de lucrările finale menite să o însoțească pentru cât mai mult timp. 

Suntem bucuroși că am putut să o ajutăm pe pacienta noastră dragă și că ne-a oferit încrederea ei pe parcursul procedurii.

 

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp