Apariții Media

Fă cunoștință dinainte cu locul în care vei fi tratat !

Ne-am pregătit pentru tine!
Pentru că știm că-ți place de fiecare dată să ai parte de înțelegere și de un decor armonios, noi ne-am conformat.
Așadar, îți garantăm că la clinică te vei simți exact ca acasă.

Vreau o Consultație

Intervenții memorabile încheiate cu zâmbete largi

Experiența vastă în domeniul implantologiei dentare și cazurile tratate de-a lungul timpului sunt punctele noastre de reper. Suntem o echipă focusată pe rezultate și pregătită să ofere servicii de calitate înaltă în domeniul implantologiei dentare și stomatologiei.

Te așteptăm la noi ca sa-ți recapeți zâmbetul, indiferent de gradul ce complexitate în care te afli

Vreau o Consultație

Echipa DentOP

În domeniul implantologiei dentare, noi preluăm cazurile complexe și tratăm chiar și pacienții cărora li s-a spus că nu mai au os și că nu se mai poate face nimic.

Contactează-ne

Dr. Cazacu Corrado

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

Experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor îmi dă încrederea că pot ajuta orice pacient să-și recapete zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare!

Dr Cătălina Chirca

Medic Specialist Endodont

Pasiunea pentru endodonție și tratamentele de canal la microscop îmi caracterizeaza parcursul meu profesional.

Dr Doina Cernelea

Medic Stomatolog

Experiența cu oamenii și puterea de a-i ajuta să zâmbească din nou, mă fac să-mi doresc să mă dezvolt mai mult pe zi ce trece. Mă face fericită să-mi văd pacienții mulțumiți de zâmbetul lor.

Dr Alex Dragu

Medic Stomatolog

Prin cariera dedicată sănătății orale mi-am propus să ofer pacienților zâmbetul dorit! Fiecare dintre ei îmi inspiră munca, iar satisfacția lor este scopul meu.

Dr Violeta Butuza

Medic Stomatolog

Întotdeauna mi-am dorit să am în jurul meu oameni veseli, plini de energie și zâmbitori. Faptul că pot să-i ajut să-și redobândească încrederea în sine și să contribui la aspectul și sănătatea zâmbetului lor, prin munca pe care o depun zi de zi, este pentru mine cea mai mare satisfacție profesională.

Dr Cătălin Fîrtat

Medic Specialist Estetică și Protetică Dentară Computerizată

Cariera mea se conturează în jurul zâmbetelor perfecte! Fiecare pacient are o poveste unică, iar pasiunea mea pentru tehnologie și estetică mă ghidează să ofer soluții personalizate pentru orice caz.

Dr Joni Muka

Medic Stomatolog

Pasiunea pentru protetică a pornit din dorința de a reda pacienților zâmbetul înapoi.
Mă simt împlinit profesional cu fiecare caz reabilitat! Sănătatea orală este foarte importantă pentru mine, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic!

Dr Lucia Mocanu

Medic Stomatolog

Visul meu se întregește cu pași mici alături de echipa DentOP. Sunt pasionată de medicina dentară, iar aici pot învăța de la cei mai buni medici.

Luiza

Front-Desk Manager

Postul de front desk manager m-a învățat să mă adaptez cu ușurință oricăror provocări și să rămân în picioare indiferent de situație. Imi place să discut cu pacientii si să le ofer tot suportul de care au nevoie.

Lidia

Front-Desk

Să lucrez în cadrul DentOP este o continuă provocare care vine la pachet cu o satisfacție profesională de care mă bucur de cand m-am alăturat echipei. Profesioniștii cu care lucrez sunt o sursă de inspirație, iar eu fac tot posibilul să ofer sprijinul necesar pacienților.

Alexandra

Front-Desk

Atenția pe care o acord lucrurilor, în general, m-a determinat să creez o carieră în front-desk.
Îmi place foarte mult să asigur pacienților tot sprijinul necesar și să ofer fiecăruia o experiență plăcută!

Victoria

Front-Desk

Iubesc ceea ce fac, asta mă motivează să progresez din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Îmi place să lucrez cu oameni dedicați pasiunii lor, care oferă zâmbete!
Zâmbetele pacienților sunt și zâmbetele noastre!

Liliana

Asistent Medical

Mă simt ca acasă. Lucrez cu oameni profesionaliști din domeniu de la care am de învățat zi de zi. Mă simt norocoasă că fac parte din această echipă și bucuroasă că sunt aici.

Raluca

Asistent Medical

Mă motivează foarte mult echipa cu care lucrez. Mă simt relaxată, îmi place profesionalismul colegial și acest domeniu al medicinei stomatologice.

Alexandra

Asistent Medical

Îmi place că pot contribui la zâmbetele pacienților noștri!
Mă simt foarte bine știind că lucrez într-o echipă dedicată și că fiecare zi aduce oportunități noi pentru a oferi îngrijire de cea mai înaltă calitate.

Catalina

Asistent Medical

Îmi place că în această echipă obțin rezultate care mă ajută să mă dezvolt.

Andreea

Asistent Medical

Trăiesc o experiență frumoasă în cadrul clinicii și mă dezvolt foarte mult alături de colectiv și pacienții noștri.

Roxana

Asistent Medical

Experiența pe care am avut-o de-a lungul anilor în lumea stomatologiei m-a făcut să mă opresc la DentOP.
Zâmbetele pacienților mă motivează să vin cu plăcere în fiecare zi la lucru.

Ce ne recomandă

Îți garantăm o experiență fără durere, care îți va schimba nu doar felul în care arată dantura, dar și atitudinea, viața socială și masticația, care va fi realizată în sfârșit corect.

Pacienții noștri se încred în noi datorită profesionalismului demonstrat în timp. Vezi experiența clinicii DentOP în cifre.

3.226

Arcade reabilitate prin Dantura Fixă pe Implanturi Dentare

7.196

Implanturi dentare inserate

10.835

De pacienți fericiți

Sistemul Dantură fixă pe Implanturi Dentare implică un număr redus, dar totuși extrem de eficient de implanturi dentare, care inserate în poziții cheie conferă siguranța de care ai nevoie / siguranța unei danturi sănătoase. Mai mult decât atât, această intervenție este minim invazivă, iar recuperarea este mult mai ușoară.

Programare + Whatsapp

Call
Messenger Whatsapp