Despre Noi

Fă cunoștință dinainte cu locul în care vei fi tratat !

Ne-am pregătit pentru tine!
Pentru că știm că-ți place de fiecare dată să ai parte de înțelegere și de un decor armonios, noi ne-am conformat.
Așadar, îți garantăm că la clinică te vei simți exact ca acasă.

Vreau o Consultație

Intervenții memorabile încheiate cu zâmbete largi

Experiența vastă în domeniul implantologiei dentare și cazurile tratate de-a lungul timpului sunt punctele noastre de reper. Suntem o echipă focusată pe rezultate și pregătită să ofere servicii de calitate înaltă în domeniul implantologiei dentare și stomatologiei.

Te așteptăm la noi ca sa-ți recapeți zâmbetul, indiferent de gradul ce complexitate în care te afli

Vreau o Consultație

Echipa DentOP

În domeniul implantologiei dentare, noi preluăm cazurile complexe și tratăm chiar și pacienții cărora li s-a spus că nu mai au os și că nu se mai poate face nimic

Contactează-ne
Dr Cazacu Corrado
Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

Experiența, pe care am acumulat-o de-a lungul anilor îmi dă încrederea că pot ajuta orice pacient să-și recapete zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare

Dr Mitrașcă Petru
Medic Stomatolog

Încerc să tratez fiecare caz, indiferent de complexitatea lui.
Dacă pacientul pleacă mulțumit, pot spune că am avut o zi perfectă

Dr Cătălina Chirca
Medic Stomatolog

Pasiunea pentru endodonție și tratamentele de canal la microscop îmi caracterizeaza parcursul meu profesional.

Dr Popescu Radu
Medic Stomatolog

Protetica a fost si este pasiunea mea, inca de la inceput. Sunt mulțumit când pacientul pleacă din clinică încântat că poate să zambească din nou cu încredere.

Dr Doina Cernelea
Medic Stomatolog

Experiența cu oamenii și puterea de a-i ajuta să zâmbească din nou, mă fac să-mi doresc să mă dezvolt mai mult pe zi ce trece. Mă face fericită să-mi văd pacienții mulțumiți de zâmbetul lor.

Luiza
Front-Desk Manager

Postul de front desk manager m-a învățat să mă adaptez cu ușurință oricăror provocări și să rămân în picioare indiferent de situație. Imi place să discut cu pacientii si să le ofer tot suportul de care au nevoie.

Alexandra
Front-Desk Officer

Anii de experiență pe care i-am acumulat de-a lungul timpului mă ajută să discut cu fiecare pacient, să le ofer suportul meu și să gestionez cât mai bine ce am de făcut.

Liliana
Asistent Medical

Mă simt ca acasă. Lucrez cu oameni profesionaliști din domeniu de la care am de învățat zi de zi. Mă simt norocoasă că fac parte din această echipă și bucuroasă că sunt aici.

Raluca
Asistent Medical

Mă motivează foarte mult echipa cu care lucrez. Mă simt relaxată, îmi place profesionalismul colegial și acest domeniu al medicinei stomatologice.

Lucia
Asistent Medical

Visul meu de a deveni medic stomatolog se întregește cu pași mici alături de echipa DentOP. În prezent studiez medicina dentară, iar aici pot învăța de la cei mai buni medici.

Catalina
Asistent Medical

Îmi place că în această echipă obțin rezultate care mă ajută să mă dezvolt.

Claudia
Asistent Medical

Sunt pasionată de domeniul stomatologiei și mă motivează să știu că pot învăța ceva nou în fiecare zi. Mai mult decât atât, imi place mediul colegial al echipei DentOP și să-i ajut pe pacienții noștri.

Ce ne recomandă

Îți garantăm o experiență fără durere, care îți va schimba nu doar felul în care arată dantura, dar și atitudinea, viața socială și masticația, care va fi realizată în sfârșit corect.

Pacienții noștri se încred în noi datorită profesionalismului demonstrat în timp. Vezi experiența clinicii DentOP în cifre.

0

Arcade reabilitate prin Dantura Fixă în 24 ore

0

Implanturi dentare inserate

0

De pacienți fericiți

Sistemul Dantură fixă in 24 de ore, implică un număr redus, dar totuși extrem de eficient de implanturi dentare, care inserate în poziții cheie conferă siguranța de care ai nevoie / siguranța unei danturi sănătoase. Mai mult decât atât, această intervenție este minim invazivă, iar recuperarea este mult mai ușoară.

Programare
Call
Messenger Whatsapp