Domnul D. a ales ,,Dantura Fixă în 24h pe implanturi dentare” pentru a scăpa de frica instabilității provocată de dantura sa.

mai 20, 2022

Frica că ar putea oricând să-și piardă proteza, l-a determinat să aleagă procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare”. Dr Cazacu Corrado l-a ajutat să-și recapete zâmbetul și masticația în scurt timp și într-un mod eficient.

Domnul D. purta o proteză mobilă în partea de sus care se abia se mai ținea pe doi dinți. A fost dificil ca pacientul să mănânce sau să se descurce cu lucrările având în vedere că nu aveau stabilitate și nu-i permiteau să se simtă în siguranță atunci când zâmbea sau mânca.

Dr Cazacu Corrado a decis să-l ajute cu un set de dinți ficși și 4 implanturi la maxilar pe care s-au fixat în doar 24h lucrări provizorii. După 4-6 luni în care pacienta a avut o dieta semilichidă s-au fixat și lucrările finale. Acestea au un aspect pe care l-am ales împreună, dar și în funcție de trăsăturile și fizionomia pacientului. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp