Dr. Cazacu Corrado i-a prezentat un plan de tratament care l-a ajutat să scape de boala parodontală

mai 4, 2022

A ales procedura ,,Dantură Fixă pe implanturi dentare” după ce boala parodontală i-a afectat dantura pe lucrări vechi. Singura soluție pentru a-și salva dinții a fost planul de tratament indicat de Dr. Cazacu Corrado, Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară.  

La maxilar, Domnul B. avea o serie de lucrări mai vechi, iar la mandibulă o placă mobilă ce a cauzat resorbție osoasă.Aceasta nu era stabilă, întrucât domnul B. nu putea mânca corespunzător. Deși în mod normal purtarea plăcii mobile la mandibulă poate părea mai simplă decât cea la maxilar din cauza forței gravitaționale, nu este așa. Purtarea plăcii mobile la mandibulă poate deveni deranjantă deoarece este constant afectată de mișcările limbii și obrajilor. Boala parodontală i-a afectat întru totul dantura, dar acum se bucură de dinți frumoși și sănătoși după experiența în cadrul clinicii DentOP. 

În radiografiile de mai jos putem observa cum arăta dantura domnului B. înainte și după inserarea celor 6 implanturi dentare la maxilar și 4 la mandibulă. 

După cele 6 luni în care a purtat lucrări provizorii, domnul B. a primit și lucrările definitive. Acestea i-au îmbunătățit considerabil aspectul, viața și masticația, iar acum se poate bucura de o dantură perfectă.

 

Am discutat cu domnul B. în cadrul unui testimonial și a împărtășit cu noi toată experiența în cadrul clinicii de implantologie dentară DentOP. Iată care au fost declarațiile sale:

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp