Iată cum pot beneficia de implanturi dentare pacienții cu probleme cardiace.

martie 4, 2022

 Inima unui om are dimensiunea unui pumn, dar este cel mai puternic mușchi din organism. Bolile cardiovasculare implică valvele cardiace sau determină inima să nu pompeze bine din cauza insuficienței cardiace. Iată care este procesul prin care are loc intervenția de inserare a implanturilor dentare în acest caz. 

Medicul va recomanda o serie de investigații, precum radiografia toracică, angiograma coronariana, electrocardiograma (ECG sau EKG).

Aceste investigații sunt utile și înainte de inserarea implanturilor dentare. Medicul Specialist Chirurg va lua în considerare toate aceste analize. După ce au fost analizate toate acestea, Dr. Cazacu Corrado recomandă tratamentul cu anticoagulante orale. 

Dr. Cazacu Corrado este Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară și Președinte al Asociației Stomatologilor Specializați în Chirurgie Orală și Implantologie. 

Este posibilă intervenția de inserare a implanturilor dentare?

Procedura ,,Dantură Fixă în 24H pe implanturi dentare” poate fi realizată dacă se respectă un protocol. Dr. Cazacu Corrado este Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară și ne explică care sunt cei mai importanți pași. Pentru a avea succes, procedura de inserare a implanturilor dentare necesită schimbarea temporară a tratamentului pentru o scurtă perioadă de timp. 

,,În ideea de a subția sângele și de a preveni formarea unui cheag de sânge, recomand tratamentul cu anticoagulante orale. În caz contrar, riscăm complicații majore. Ținând cont de tratamentul prescris de medicul cardiolog și de indicațiile acestuia, putem întrerupe și înlocui cu un alt tratament. Dacă respectăm acești pași ne putem întoarce la tratamentul obișnuit la două zile după intervenție.” 

a răspuns Dr. Cazacu Corrado într-o discuție cu Simona Dragomir. 

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri. 

 

,,Dantură Fixă în 24H” – Informații Suplimentare 

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret”

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp