DentOP – prima clinică din România ce introduce scannerul PicDental

septembrie 18, 2023

Investițiile în tehnologia avansată nu reprezintă doar un pas înainte, ci și un salt uriaș în ceea ce privește precizia și eficiența tratamentelor realizate în cadrul clinicii DentOP.

Toată echipa clinicii DentOP a fost implicată într-un training intensiv de 3 zile în care am învățat să utilizăm tehnologia de vârf în primul rând în interesul pacientului.

Avantajele utilizării scannerului PicDental

Clinica DentOP a intrat oficial într-o nouă eră în implantologia dentară, una digitală. Printre multiplele avantaje pe care pacienții le resimt cu ajutorul scannerului PicDental, regăsim: proces mult mai confortabil și relaxant și scurtarea timpului de tratament. De asemenea, senzațiile neplăcute asociate procedurii clasice de amprentă sunt eliminate deoarece nu mai este folosit siliconul.

Ne bucurăm că putem pune la dispoziția pacienților noștri tehnologii și practici de ultimă generație pentru a îi ajuta să își recapete sănătatea orală și încrederea în zâmbet cu ajutorul implanturilor dentare.

Scannerul PicDental este cel mai bun aparat pentru a capta poziția exactă a implantului dentar astfel încât lucrările care vin pe implantul dentar să fie fixe și precise, acest lucru garantând predictibilitaeta tratamentului pe termen lung.” – Dr Cazacu Corrado – Medic Specialist chirurgie dento-alveolară.

– sursa: https://www.facebook.com/100083046331938/videos/1580186326053285

O istorie de succes

Istoria noastră este una dedicată calității și relațiilor puternice cu pacienții. Încă de la început ne-am propus să eliminăm frica de stomatolog și disconfortul pacientului asociat cu tratamentele dentare.

3600 de implanturi dentare au fost inserate în anul 2022, ceea ce reprezintă un aspect ce nu poate fi trecut cu vederea. Acest rezultat nu este doar un număr, ci reprezintă dovada angajamentului constant pentru excelență în domeniul implantologiei orale. 

Specializarea clinicii în reabilitarea cazurilor complexe cu ajutorul implanturilor dentare conferă și mai multă încredere persoanelor care credeau până acum că nu există soluții pentru probleme lor dentare.

– sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Sanatate/300736/clinica-dentop-intra-oficial-in-top-10-clinici-din-romania.html?fbclid=IwAR2VLevTc1g2O6bO_HfFelX9hzw-w1xmrbIIU2aZm3Z6PA0xFkqEMzBva_0#gref

Misiunea noastră continuă!

Ne propunem să aplicăm în continuare în mod consecvent aceste cunoștințe în practicile noastre zilnice și să continuăm să creștem, să invățăm și să ne dezvoltăm pentru a oferi cea mai bună îngrijire pacienților noștri!

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp