Implanturile eșuate au condus-o către procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” care a fost un real succes

iunie 3, 2022

Doamna D. a trecut prin momente grele după ce implanturile pe care și le-a pus la o altă clinică au eșuat. A căutat soluția perfectă pentru a îndrepta situația, iar Dr Cazacu Corrado a salvat-o pe pacienta noastră. 

Doamna D. este unul dintre pacienții care efectuează pentru a doua oară o procedură chirurgicală de inserare a implanturilor dentare. Greșelile anterioare au afectat-o așa că a decis să-și facă curaj pentru a doua oară apelând la un Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară.

Dr Cazacu a sesizat cu ajutorul unei radiografii și a unui Computer Tomograf că pacientei nu i se potrivesc implanturile convenționale din cauza lipsei sale de os. 

 

 

Pentru a putea susține o dantură fixă, doamna D. a avut nevoie de implanturi zigomatice, care inserate în puncte cheie au reușit să susțină o lucrare provizorie timp de 4-6 luni, iar acum o lucrare definitivă superbă pe care Doamna D. o poartă cu mare bucurie. 

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp