Implanturile vechi nu-l mai ajutau să mănânce corespunzător. Iată cum s-a desfășurat tratamentul său

august 26, 2022

Domnul E. s-a prezentat cu o serie de implanturi vechi la maxilar, care nu-l mai ajutau să se hrănească corespunzător. În partea de jos, la mandibulă, pacientul mai avea doar câteva rădăcini.

În cadrul unei consultații alături de Dr Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară, s-a constatat nevoia extragerii implanturilor vechi și a rădăcinilor rămase și inserarea a 12 implanturi dentare. Intervenția a fost posibilă datorită Sedării Conștiente, procedură cu ajutorul căreia pacientul nu a simtit absolut nimic pe tot parcursul intervenției. 

După intervenție, pacientul a primit lucrările provizorii în doar 24h, adică a doua zi. Pe perioada purtării lucrărilor provizorii, pacienții se asigură că adoptă o dietă moale, bazată preponderent pe supe, piureuri cât timp implanturile se vindecă. 

După o perioadă de 4-6 luni, dantura sa a putut suporta inserarea lucrărilor finale după câteva controale periodice în care ne-am asigurat că totul este în regulă. 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp