La vârsta de 92 de ani și-a schimbat complet dantura. Iată cel mai vârstnic pacient tratat de Dr. Cazacu Corrado

mai 9, 2022

Se spune că niciodată nu e prea târziu și la fel a considerat și domnul M. , care a beneficiat de implanturi dentare la vârsta de 92 de ani.  Este dovada că implanturile dentare pot fi inserate în condiții de siguranță la orice vârstă dacă starea de sănătate permite acest lucru, iar pacientul este dispus să respecte indicațiile medicului specialist. 

După o analiză amănunțită a stării de sănătate a pacientului, Dr. Cazacu Corrado a decis dacă procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implaturi dentare”poate fi suportată de către pacient.

Este un protocol care se aplică tuturor pacienților clinicii DentOP deoarece este extrem de important ca problemele generale de sănătate să fie știute încă de la prima consultație.

Domnul M. este cel mai în vârstă pacient tratat de Dr. Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară. Cu o experiență vastă în domeniul implantologiei orale, Dr Cazacu a declarat într-un articol mai vechi că implanturile nu se pot insera în cazul copiiilor, așadar există o limită de vârstă inferioară de vârstă, dar nu și una superioară.

“Nu există limită de vârstă când vine vorba despre inserarea unui implant dentar. Dacă starea de sănatate permite, persoanele în vârsta pot beneficia de implant dentar fără nicio problemă. Cel mai în vârstă pacient care și-a dorit o dantură fixă avea 92 de ani. Și acum se simte excelent cu noii dinți”, declara atunci Dr. Cazacu Corrado.

Pacientul a beneficiat de implanturi dentare sub Sedare Conștientă, procedura care l-a ajutat să fie relaxat pe parscursul intervenției.

I-au fost inserate 4 implanturi la maxilar și 4 la mandibulă pe care în doar 24h s-a fixat și o dantură provizorie. Nu a prezentat complicații pe parcursul procedurii, iar după cele 6 luni în care a purtat lucrările provizorii, i-au fost inserate și lucrările definitive.

Ne întâlnim deseori cu pacienți care își doresc implanturi dentare, dar se tem că există o limită de vârstă. Adevărul este că la inserarea implanturilor dentare, importante sunt aspectele legate de starea de sănătate și nu vârsta pacientului.

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.  

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret” 

 

 

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp