Lucrările și implanturile dentare vechi l-au determinat să refacă intervenția cu dantură fixă

octombrie 4, 2022

Procedurile de inserare a implanturilor dentare determină schimbări o dată cu trecerea timpului. În cazul domnului A. lucrările vechi și implanturile inserate nu-i mai asigurau o bună masticație. Este important să ne prezentăm la medicul stomatolog și să verificăm lucrările efectuate cu mult timp în urmă, deoarece ele pot să dezvolte afecțiuni severe.

În radiografia de mai jos putem observa dantura inițială a domnului A.,iar apoi radiografia după inserarea celor 12 implanturi dentare.

După o analiză amănunțită a problemelor dentare și a stării generale de sănătate, Dr Cazacu Corrado, a decis un plan de tratament cu implanturi dentare. Pacientul nostru, fiind bine informat a confirmat planul propus de către Medicul Specialist Chirurgie Dento-Alveolară și astfel, dantura lui este acum una sănătoasă. 

S-au inserat lucrări provizorii imediat după intervenție, iar pacientul le-a purtat timp de 6 luni, timp în care a avut grijă ca alimentația sa să fie una moale, protejând astfel vindecarea implanturilor. 

A fost un proces de durată, dar pacientul nu a stat fără dantură și a urmat în totalitate indicațiile medicale. A ajuns astfel ca după șase luni să aibă un zâmbet nou, sănătos și cu ajutorul căruia își poate relua liniștit și viața socială. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp