Lucrările și implanturile vechi au adus-o pe doamna C. în clinica noastră pentru a-i fi inserate implanturi dentare

noiembrie 16, 2022

Pacienții cu lucrări vechi și implanturi eșuate ajung des în situația de a fi nevoiți să apeleze încă o dată la implanturile dentare. Doamna C., este una dintre acești pacienți, dar care a reușit să-și recapete zâmbetul și masticația într-un timp relativ scurt. 

În cadrul consultației cu Dr Cazacu Corrado-Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară, pacienta a aflat că are nevoie de extragerea dinților, a lucrărilor vechi și a implanturilor eșuate ce trebuie înlocuite cu alte 12 implanturi dentare și lucrări protetice. 

Pentru că nu a fost pentru prima data pe scaunul chirurgiei, a înțeles cu ușurință ce presupune procedura și s-a prezentat la intervenție. În aceeași zi s-au efectuat extracțiile, inserarea implanturilor și amprenta implanturilor, iar la doar 24h pacienta a venit pentru a beneficia și de lucrarea provizorie. 

În radiografia de mai sus putem observa poziția implanturilor inserate și lucrările finale fixate la 6 luni de la intervenție. După efectuarea unor probe și amprente, am decis împreună aspectul dinților finali. Astfel, pacienta noastră este mulțumită și zâmbește cu încredere. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp