Lucrările vechi disfuncționale au adus-o pe scaunul Medicului Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

octombrie 18, 2022

Lucrările inserate cu mulți ani în urmă atunci când tehnologia nu evoluase la fel de mult se resimt în prezent la pacienții care au beneficiat de acestea. Ei nu mai pot mânca la fel de bine, nu se pot descurca cu lucrările și se simt nevoiți să schimbe acele lucrări, care de obicei cauzează traumatisme dentare.

Doamna N. a venit la noi pentru o evaluare dentară de specialitate și astfel a decis că soluția cu implanturi dentare este potrivită cazuluisău clinic. În cadrul consultației i-a fost efectuată o radiografie panoramică, iar Dr Cazacu Corrado i-a propus inserarera a 10 implanturi dentare dintre care 6 la maxilar și 4 la mandibulă, inserate în două intervenții diferite.

Există cazuri în care pacienții aleg inserarea implanturilor dentare în două etape, astfel ei consideră că intervenția va fi mai rapidă. Recomandăm rezolvarea problemelor care nu mai suportă așteptare acolo unde este cazul, iar astfel am putut proceda și cu pacienta în cauză. În cadrul primei intervenții i-au fost inserate la maxilar 6 implanturi dentare, iar în cea de-a două intervenție, 4 implanturi dentare, ambele cu ajutorul Sedării Conștiente.

În doar 24h de la cele două intervenții, pacienta a primit pe rând lucrările provizorii, astfel ea nu a stat fără dantură după extragerea lucrărilor vechi. Pe perioada de 4-6 luni în etapa lucrărilor provicorii, pacienta a avut o dietă semi-lichidă și s-a prezentat periodic la clinică pentru monitorizarea evoluției implanturilor dentare și a vindecării.

După 4-6 luni a primit și lucrarea finală, mult așteptată de către pacienta noastră, care a discutat cu medicul protetician toate detaliile legate de aspectul dinților. Ținând cont de opinia sa, dar ți de părerea medicului, lucrările i-au fost inserate în siguranță, iar acum se bucură de un zâmbet nou cu ajutorul implanturilor dentare.

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp