Lucrarile vechi pe dinți cariați l-au adus la clinica de implantologie dentară DentOP

noiembrie 15, 2022

O lucrare veche pe dinți cariați și imposibilitatea de a mai putea mânca sau de a zâmbi l-au condus catre Dr Cazacu Corrado-Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară. Procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” a rezprezentat un succes pentru pacientul nostru care și-a recăpătat zâmbetul și masticația cu ajutorul implanturilor dentare.

În cadrul primei consultații, Dr Cazacu Corrado, Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară i-a propus tratamentul cu 12 implanturi dentare. Pacientul a înțeles planul de tratament și a acordat încredere echipei noastre. Astfel, în cadrul unei singure ședințe cu Sedare Conștientă a primit 12 implanturi dentare, iar în a doua zi o lucrare provizorie. 

La 6 luni s-a fixat și lucrarea finală, după o serie de probe în care pacientul a fost ajutat să-și aleagă aspectul dinților finali. Rezultatul său este uimitor, iar pacientul este mulțumit și fericit că-și poate relua viața socială și masticația. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp