Lucrările vechi și-au spus cuvântul, iar boala parodontală nu l-a mai ajutat să aibă o dantură sănătoasă

octombrie 12, 2022

Sunt multe cazuri în care pacienții noștri vin cu lucrări vechi pe dinți afectați de boala parodontală. Aceste afecțiuni duc în timp la pierderea dinților, de aceea este necesar ca pacienții să se prezinte de urgență la medicul stomatolog, chiar dacă dinții arată bine în aparență. 

Domnul D. este unul dintre pacienții care a venit la noi cu dantura afectată de această boală, iar dantura sa nu a putut fi salvată. Când a ajuns în cadrul consultației cu Dr Cazacu Corrado, Medicul Specialist în Chirurgie Dento-Alveolară i-a propus un plan de tratament personalizat, care l-a ajutat să-și recapete zâmbetul în doar 24h.

I-au fost inserate 10 implanturi dentare, 6 la maxilar și 4 la mandibulă într-o singură ședință cu Sedare Conștientă. Cu ajutorul lucrării provizorii inserate chiar din a doua zi, pacientul a primit și dantura care l-a ajutat timp de 6 luni să aibă dinți ficși. 

Lucrarea finală, formată dintr-un set complex de dinți ficși, este acum cea pe care o va purta întotdeauna. Cu o bună igienă orală și controalele periodice aferente, domnul D. va prelungi durata de viață a implanturilor pentru cât mai mult timp. 

Este acum mulțumit de dantura sa, poate mânca fără probleme și este mândru de alegerea făcută.

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp