,,Mă simțeam complexat din cauza danturii mele, dar acum pot zâmbi cu toată gura.”

mai 20, 2022

Domnul P. s-a prezentat cu o lucrare foarte veche care abia se mai ținea pe 3 dinți rămași. În cadrul consultației, Dr Cazacu Corrado a observat și infecții cauzate de boala parodontală care au afectat în mod special zona mandibulei.

Planul de tratament indicat de Dr Cazacu Corrado a fost procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” cu reabilitarea atât a maxilarului, cât și a mandibulei într-o singură ședință cu Sedare Conștientă.

I-au fost inserate 10 implanturi dentare într-o singură ședință, numai după ce infecțiile cauzate de boala parodontală au fost curățate în întregime de către Medicul Specialist Parodontolog.

Astfel, domnul P. nu numai că a scăpat de boala parodontală, dar s-a ales și cu un set nou de dinți ficși care îl ajută acum la masticație. Mai mult decât atât, poate zâmbi cu încredere, iar noi suntem recunoscători că l-am putut ajuta. 

În cadrul testimonialului de mai jos, domnul P. ne povestește mai multe despre experiența sa în cadrul clinicii de implantologie dentară DentOP.

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp