Ne-a găsit pe rețelele de socializare și a ales să fie tratată de noi. Doamna U. povestește despre experiența în cadrul clinicii DentOP.

aprilie 4, 2022

După o perioadă de căutări intense, Doamna U. ne-a găsit pe rețelele de socializare și a stabilit o programare. Este bine-cunoscut faptul că e mult mai ușor și simplu în ziua de azi să te conectezi cu orice ai nevoie. 

A venit la clinica DentOP cu entuziasmul că va găsi o echipă de specialitate, care să o ajute să și recapete zâmbetul și încrederea de sine. Așa a și fost.

Pentru că mulți dintre dinții săi afectați au putut fi salvați, pacientei i s-au făcut o serie de tratamente pe canal. Mai apoi, Dr. Cazacu Corrado a analizat acest caz clinic și a decis și inserarea implanturilor acolo unde a fost necesar. În radiografia de mai jos putem vedea atât numărul cât și poziția implanturilor inserate la clinica DentOP.

După 4-6 luni în care am avut grijă de pacienta noastră în cadrul controalelor periodice, Doamna U. a venit la DentOP pentru inserarea lucrărilor finale. Rezultatul său a fost unul de succes, este fericită și mulțumită că a ales clinica noastră după cum o spune chiar ea.

Urmărește videoclipul de mai jos și află cum a fost experiența sa:

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.   

Informații suplimentare 

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret” 

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp