Pierderea danturii cauzează în cele mai multe dintre cauze și pierderea stimei de sine. Domnul D. nu credea că va putea zâmbi din nou.

octombrie 4, 2022

Stima de sine scăzută din cauza danturii este foarte des-întâlnită. Pacienții noștri ne spun des că au apelat la noi deoarece nu puteau mânca, nu puteau zâmbi și se simțeau tot mai demoralizați de aspectul dinților lor. 

Domnul D. ne-a fost drag de la început și ne-am bucurat tare mult când am văzut pe chipul său bucuria de a putea zâmbi cu încredere. A venit cu doar 4 dinți rămași, caz pe care Dr Cazacu Corrado l-a preluat de la prima consultație. 

În cadrul intervenției cu implanturi dentare, parte dintr-un plan de tratament propus de către Medicul Specialist Chirurgie Dento-Alveolară, domnul D. a primit 10 implanturi dentare într-o singură ședință. Pacientul nostru nu a simțit durere, dar nici frică datorită Sedării Conștiente. 

În etapa lucrărilor provizorii deja era fericit cu dantura sa și ne spunea des cât de recunoscător este că a găsit soluția ideală, dar și oamenii care să-l ajute să-și recapete zâmbetul. 

Se bucură acum de un zâmbet nou, o dantură completă care i se potrivește de minune la 6 luni de la intervenție, timp în care a purtat lucrări provizorii. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp