Placa mobilă a devenit insuportabilă, iar procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” a fost soluția perfectă

mai 20, 2022

După un an de zile, placa mobilă a devenit insuportabilă pentru doamna S., care a decis să caute o altă metodă pentru masticația și sănătatea sa. ,,Dantura Fixă în 24h pe implanturi dentare” s-a dovedit a fi alegerea perfectă. 

,,Aveam o permanentă stare de nervi și agitație din cauza faptului că cerul gurii îl aveam acoperit de acea placă dentară. Nu puteam simți gustul mâncării, singurul lucru care mă avantaja era aspectul său. Simțeam că mi se amestecă gândurile atunci când placa dentară începea să se miște.” 

Doamna S. a beneficiat de 6 implanturi dentare la maxilar într-o singură ședință sub Sedare Conștientă. Întrebată cum i s-a părut intervenția, doamna S. a răspuns: ,,Nu-mi amintesc prea multe din cadrul intervenției. Parcă auzeam la un moment dat sunetele aparaturii medicale.” 

Am atașat mai jos radiografia doamnei S. înainte și după inserarea implanturilor dentare: 

,,Sunt foarte fericită că a decurs foarte bine pentru că am venit cu frică indiferent de câte testimoniale și păreri am văzut.” 

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp