Placa mobilă l-a determinat să aleagă procedura de inserare a implanturilor dentare

octombrie 4, 2022

Domnul S. este unul dintre pacienții care nu a mai putut purta placa mobilă și a decis înlocuirea acesteia cu implanturi dentare. Astfel, a căpătat o dantură fixă cu care poate mânca și își poate relua viața socială. 

Nu mai este un secret că placa mobilă este foarte incomodă pentru pacient și poate cauza stări de greață. Mai mult decât atât, poate cauza constant neplăceri din cauza faptului că nu este fixă, iar pacienții simt că o pot pierde în orice moment. 

Domnul S. și-a făcut curaj să vină la clinica noastră, iar după consultația cu Dr Cazacu Corrado Cazacu a decis că procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” este soluția ideală pentru a putea zâmbi din nou cu încredere. 

După 4-6 luni de la intervenția cu 12 implanturi dentare inserate, domnul S. a beneficiat si de lucrările finale. Cu o estetică superioară și o funcționalitate sporită, dantura finală l-a ajutat pe domnul S. să aibă un zâmbet nou și încrezător. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp