Purtarea plăcii mobile a determinat încă un pacient să aleagă ,,Dantură Fixă în 24h ăe implanturi dentare”

aprilie 20, 2022

Purtarea plăcii mobile pentru mult timp este o problemă des întâlnită la pacienții noștri, care într-un final ajung să nu mai suporte ideea de a nu avea dinți ficși. În această situație s-a aflat și domnul N. Vom relata astăzi cazul său clinic și cum a ajuns să aibă dantura mult dorită în doar 24h. 

Domnul N. purta placa mobilă de ceva timp, dar nemulțumit fiind și stresat din cauza ei, a decis să apeleze la procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare”. Această placă apăsa pe os și astfel a resorbit osul mandibulei în perioada în care domnul N. a purtat-o.

Domnul N. – pacient DentOP, în cadrul unui testimonial : ,,Aveam o placă mobilă în partea de jos. Simțeam că nu pot mânca normal. M-a determinat să renunț, mai ales pentru partea de jos, care se mișca. Pleca în orice moment de la locul ei.” 

După analiza cazului clinic și a primei radiografii, Dr. Cazacu Corrado, Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară a decis inserarea a 12 implanturi dentare și dantură provizorie în doar 24h. 

În radiografiile de mai jos putem observa dantura domnului N. înainte și după intervenție.

La 6 luni în care pacientul a stat cu lucrările provizorii, așteptarea a luat sfârșit. Domnul N. se bucură de un zâmbet frumos și sănătos, care îi dă încredere. 

Domnul N – pacient DentOP ,,Deși port dantura provizorie, mă simt de parcă este a mea. Pot mânca, dar țin și un regim acum, îmi doresc să fac o schimbare. Trebuie să vă mulțumesc pentru această intervenție, care a durat doar 2h și 20 de minute. Consider că am fost norocos. Cine a pășit la dvs. în clinica dvs. și-a dat seama despre ce condiții este vorba. Vă urez succes pe mai departe!” sunt declarațiile domnului N. 

În imaginile de mai jos îl putem vedea pe domnul N. înainte și după procedură. La 6 luni de la intervenție se simte încrezător în zâmbetul său și poartă lucrările definitive.

În cadrul testimonialului alături de Dr. Cazacu Corrado, pacientul nostru drag a vorbit mai multe despre cum s-a simțit în cadrul intervenției, ce părere are despre procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” și ce a insemnat toată experiența DentOP.

 

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret”

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp