S-a prezentat cu un chist mare la nivel osos și alte afectiuni sub lucrarea cea veche, dar acum zâmbește cu încredere

octombrie 4, 2022

Se bucură acum de un zâmbet frumos și sigur, dar înainte de intervenția de inserare a celor 6 implanturi dentare, s-a prezentat cu un chist mare la nivelul maxilarului și o lucrare veche, care nu mai era sănătoasă.

Dr Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară a observat toate aceste probleme și i-a propus un plan de tratament de reabilitare totală a maxilarului, după îndepărtarea chistului și a lucrărilor vechi. 

Doamna I. , deși speriată la început, a acceptat planul de tratament și a avut curajul să aleagă procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare”. Într-o singură ședință posibilă cu ajutorul Sedării Conștiente, i-au fost inserate 6 implanturi dentare. Nu a simțit nici durere și nici frică, iar Medicul ATI a supravegheat în permanență intervenția sa. 

După intervenție a urmat etapa inserării lucrărilor provizorii. În doar 24h, pacienta a primit un set nou de dinți ficși, dar cu mențiunea că este necesar ca în această perioadă a avut de urmat o dietă semi-lichidă. 

Etapa inserării lucrărilor finale este cea mai frumoasă, ne duce spre finalul călătoriei, este plină de zâmbete și bucurie. O surprindem așadar pe pacienta și prietena noastră zâmbind cu tot sufletul.

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp