Se simte mai frumoasă și mai încrezătoare după intervenția ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare”

aprilie 4, 2022

După lungi vizite la Medicul Stomatolog a decis reabilitarea totală a danturii sale. Procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare a fost mai mult decât benefică pentru ea. 

Încă din cadrul primei consultații, Dr.Cazacu Corrado a observat că pacienta noastră avea un chist la maxilar destul de mare. Pe lângă această problemă, mai mulți dinți au fost afectați de carii și de alte traumatisme. 

Dr. Cazacu Corrado a stabilit un plan de tratament adecvat și după o discuție cu pacienta noastră, s-a decis inserarea a 6 implanturi dentare într-un mod special evitând zona chistului și cu reparație de os.

După 6 luni, pacientei i-au fost inserate lucrările definitive pe acele implanturi, iar acum se bucură de o dantură perfect sănătoasă și frumoasă. 

Este important pentru noi ca pacienții să se simtă bine cu dantura lor și să poată zâmbi din nou. Pacientei noastre, îi mulțumim pentru încredere și ne bucurăm pentru rezultatul ei spectaculos. 

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret” 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp