Și-a recăpătat zâmbetul și masticația după ce boala parodontală i-a afectat dantura și viața socială

iunie 15, 2022

Boala parodontală este una dintre cele mai întâlnite boli în cazul pacienților clinicii de implantologie dentară DentOP. Aceasta distruge dantura în cele mai multe dintre cazuri, rareori reușind să fie eliminată din timp.

Domnul C. este un alt pacient care a suferit de boala parodontală. Câțiva dintre dinții săi au fost afectați, iar astfel Dr. Cazacu Corrado a decis extragerea lor încât nu au putut fi salvați și înlocuirea acestora cu o dantură fixă completă pe implanturi. 

Încă de la prima consultație, Dr Cazacu Corrado a observat starea dentară a pacientului și i-a propus un tratament cu implanturi dentare atât la maxilar cât și la mandibulă pentru a-i putea fi reabilitată întreaga dantură. Tratamentul ales de Dr Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară include 12 implanturi dentare (6 la maxilar și 6 la mandibulă). Procedura nu a fost durearoasă datorită substanțelor pe care le utilizăm pentru Sedare Conștientă, care se adaugă pe lângă anestezia locală.

După cele 4-6 luni de acomodare, domnul C a primit și lucrările finale. Au fost alese împreună cu medicii echipei DentOP pentru un rezultat care să-l mulțumească pe pacientul nostru. 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp