Și-a recuperat zâmbetul și a scăpat de boala parodontală într-o singură ședință de reabilitare orală

iulie 25, 2022

O data cu înaintarea în vârstă, dantura a început să fie tot mai afectată. Lucrările vechi pe dinți au fost infectate și de o boală parodontală, iar doamna N. a decis să facă o schimbare în cadrul clinicii de implantologie dentară DentOP.

Zâmbetul său a fost reabilitat în urma unui diagnostic clar pus de Dr Cazacu Corrado. Acesta a observat cum boala parodontală a afectat dantura pacientei, iar aceasta se afla în imposibilitatea de a mai avea o dantură bună, o masticație care să o ajute, iar aspectul danturii nu era cel dorit.

Dr Cazacu Corrado i-a propus un plan de tratament adecvat problemelor sale dentare, iar doamna N. a acceptat să facă schimbarea. Au fost inserate astfel 10 implanturi dentare într-o singură ședință cu Sedare Conștientă, iar apoi în doar 24h pacienta a primit un set nou de dinți ficși sub forma unei danturi provizorii pe care a purtat-o timp de 6 luni. 

După această perioadă în care s-a prezentat la controalele periodice, i-a fost fixată și dantura finală, special concepută pentru fizionomia și nevoile sale. 

 

Se bucură acum de o dantură nouă, poate mânca în siguranță și este mândră că poate zâmbi cu încredere. Pe parcursul tratamentului, am creat o legătură strânsă. 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp