Situația inițială a fost dezastruoasă, dar am reușit să-i redăm zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare

septembrie 15, 2022

Uneori situațiile pot fi foarte complicate și necesită foarte multe tratamente dentare. Chirurgia cu implanturi dentare este ultima soluție pe care o alegem pentru pacienții noștri, dar în cazul în care dinții nu mai pot fi salvați le prezentăm pacienților soluția cu implanturi dentare. 

Doamna M. a venit cu o situație foarte complicată atât la maxilar, cât și la mandibulă. Mai multe chisturi și carii i-au afectat dantura considerabil. Boala parodontală se instalase în organism, iar soluția ideală oferită de Dr Cazacu Corrado – Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară a fost trtamentul cu implanturi dentare. 

În radiografia de mai jos, putem observa dantura inițială a doamnei Mihai , iar apoi la 6 luni de la intervenție cu 10 implanturi dentare inserate. 

 

Se simte foarte bine după cele 6 luni, este mulțumită și fericită că poate zâmbi din nou, iar asta se observă și pe chipul său.

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp