Tot ce trebuie să știi despre procedura de sedare conștientă

martie 7, 2022

Succesul intervenției ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” este dat și de felul în care se simt pacienții noștri. Este important pentru noi ca aceștia să aibă o experiență plăcută încă de la prima interacțiune.

Sedarea Conștientă este o procedură foarte diferită de anestezia generală. Această procedură aplicată înaintea intervenției te ajută să fii foarte relaxat, detașat de tot ce se întâmplă în timpul intervenției și în același timp să fii semi-conștient. Mai mult decât atât, aceasta elimină durerea și diminuează inflamația, iar unii pacienți nu-și amintesc experiența (anestezie retrograd). 

Cine realizează procedura?

Sedarea conștientă este o procedură medicală ce implică medicul anestezist, care asistă la intervenția de inserare a implanturilor dentare. Sedarea se realizează printr-un cateter venos, iar medicamentele anestezice pot fi administrate pe toată durata intervenției. Medicul anestezist care realizează această procedură, discută cu pacientul, iar mai apoi îi sunt monitorizate semnele vitale cu ajutorul aparatelor speciale. 

Sedarea conștientă este o procedură minim invazivă și cât se poate de lejeră pentru tine. Iar pentru că tu vei fi mult mai relaxat ca de obicei, timpii operatori se vor scurta, deci intervenția va dura mult mai puțin – nici nu îți vei da seama de trecerea timpului. Pacienții spun de obicei că nu își amintesc nimic din timpul intervenției de inserare a implanturilor dentare.

Imediat după intervenție, pacienții noștri se ridică destul de repede și pot merge singuri pe picioarele lor, deoarece Sedarea Conștientă începe să-și piardă efectul și astfel aceștia încep să își revină. 

Fiecare intervenție de tip ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” include acest tip de anestezie, pentru ca experiența să fie una cât mai ușoară și confortabilă. 

Prietenii noștri- mulțumiți de lipsa durerii din timpul intervenției 

Fiecare pacient care și-a exprimat mulțumirea cu privire la procedura ,,Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare” a ajuns să vorbească despre cât de uimitor este faptul că nu a simțit nimic pe parcursul intervenției.  Pacienta de mai jos a beneficiat de sedare conștientă. Un medic anestezist a realizat procedura datorită careia nu a simțit durere și a fost extrem de relaxată pe timpul intervenției. 

,,Acele două ore de intervenție nu au existat. Nu am simțit nimic în timpul intervenției. Îmi aduc aminte că aproape am adormit. M-am trezit după , iar la amprentă iar am adormit.” a spus pacienta noastră

Dr Cazacu Corrado este singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri. 

Informații suplimentare 

Vrei să afli cât costă Dantura fixă pe implanturi dentare?

Click aici

Ne puteți găsi căutând : ,,cat costă o proteza dentara fixa”  ,,Cat costă o dantură fixa”  ,,Proteza fixa pe implanturi pret”  ,,Cat costa o dantură completa” ,,Implant dentar complet pret”  ,,dentop” ,,pret proteza dentara pe implanturi” 

,,cat costa un implant dentar” ,,implant dentar rapid pret” ,,proteza fixa pret”

 

 

 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp