Un alt caz complex de reabilitare orală a fost reabilitat cu succes. Doamna G. a fost copleșită de emoții

octombrie 12, 2022

Este emoționant să nu poți zâmbi, să nu poți mânca și să nu poți avea o masticație bună. După ce a văzut zâmbetul său a rămas surprinsă și copleșită de emoții. 

Doamna G. este una dintre pacienții care au trecut printr-o intervenție foarte complexă. Cazul său clinic este impresionant pentru că starea inițială a danturii a fost extrem de afectată. Dinții erau afectați de mai multe carii dentare și traumatisme, dar și de boala parodontală. Un chist a fost văzut pe radiografie încă de la prima consultație cu Dr Cazacu Corrado.

Planul său de tratament a fost urmat în cadrul clinicii noastre și a constat în inserarea a 11 imlanturi dentare, 6 la maxilar și 5 la mandibulă, toate într-o singură ședință cu Sedare Conștientă.

În doar 24h a fost inserată și lucrarea provizorie și astfel doamna G. nu a fost nevoită să rămână fără dantură. Pe perioada purtării lucrării provizorii a avut o alimentatie semi-lichidă pentru a nu forța implanturile și a ajuta la vindecarea mai rapidă a acestora.

După 6 luni i-au fost inserate și lucrările finale, care sunt spectaculoase așa cum vedem și în imaginile de mai sus.

În viitor, pacienta se va mai prezenta la controale pentru a mai vedea cum decurge planul său de tratament și pentru igienizări periodice. 

    Comunitatea Dentop

    Comunitatea de suport pentru pacienții DentOP - unde vei avea ocazia să discuți cu alți pacienți ce deja au trecut prin această procedură.

    Adresează o întrebare
    Call
    Messenger Whatsapp