Dantură fixă pe implanturi dentare pentru pacienții din diaspora

Întrebari frecvente

1. De câte zile de concediu am nevoie pentru intervenția chirurgicală?

În principiu, două săptămâni sunt de ajuns pentru a realiza intervenția chirurgicală, pentru a fixa lucrarea provizorie(la aproximativ 24h de la intervenție) și pentru a scoate firele (la 9 zile de la intervenție).

Acest timp poate fi scurtat dacă comunicăm eficient și ne trimiteți din timp o radiografie panoramică recentă și un set de analize, însă acestea nu trebuie să fie mai vechi de 6 luni.

2. Cât timp fac de la aeroport până la clinică?

Timpul parcurs de la Aeroportul Henri Coandă până la clinica noastră este de aproximativ 30 de minute dacă folosiți o mașină, și de aproximativ o oră dacă folosiți mijlocul de transport în comun (puteți lua autobuzul 100 până la Piața Victoriei (4 stații), după care să luați metroul M1Pantelimon/Republica o stație, până la Basarab.

Odată ce ieșiți de la metrou mai aveți de parcurs o distanță de 450m pe jos). De asemenea, puteți lua trenul expres până la Gara de Nord, călătorie ce durează aproximativ 25 de minute.

3. La câte zile după intervenția chirurgicală pot merge cu avionul?

Nu există interdicții în ceea ce privește zborul cu avionul, cât timp ne întâlnim după 9 zile pentru a scoate firele și pentru a realiza un control de rutină. De asemenea, este foarte important să fie respectate indicațiile post-operatorii.

4. Cum pot primi suport sau îndrumare post-operatorie de la distanță?

Vă stăm la dispoziție oricând aveți nevoie și suntem pregătiți să vă răspundem la întrebări și să vă oferim îndrumări!

Vom păstra contactul fie telefonic - 0371 701 178, fie pe WhatsApp - https://wa.me/+40756991131, fără niciun fel de problemă.

5. Câte vizite sunt necesare etapei finale?

În etapa lucrărilor finale, este necesar să ne întâlnim de minim 4 ori pentru a ajunge la rezultatul dorit. Aceste întâlniri pot fi comasate daca discutăm și ne organizăm din timp, astfel încât să reușim să realizăm lucrarea finală într-un timp mai scurt.

Punem un accent foarte mare pe realizarea unei danturi complete atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional și de aceea este necesar să ne întâlnim pentru a realiza amprenta finală, macheta, probe, și în final fixarea lucrării.

6. În Londra sau în străinătate aveți clinică deschisă?

Ne puteți găsi la adresa București, sector 1, strada Petru Rareș, nr. 15.

Momentan, aceasta este singura clinică deschisă.

7. Analizele necesare intervenției chirurgicale se pot face în țara de reședință?

Sigur că da! Vă putem furniza o listă cu analizele necesare(pe care le regăsiți și pe site), iar dvs. le puteți realiza în țara de reședință.

Singura cerință este ca acestea să nu fie mai vechi de 3 luni.

8. Pot să realizez radiografia panoramică sau CT-ul în țara de reședință pentru intervenția chirurgicală?

Da, puteți veni cu o radiografie/CT realizată în altă țară, însă aceasta nu trebuie să fie mai veche de 6 luni.

În cazul în care nu aveți radiografie/CT, sau acestea sunt mai vechi de 6 luni le putem realiza și în clinica noastră.

9. Cat timp sunt valabile analizele de sânge?

Analizele de sânge sunt valabile timp de 3 luni, după care trebuie repetate.

10. Dacă trimit radiografia panoramică recentă și analizele de sănge necesare pot să vin direct la intervenția chirurgicală?

Da, putem programa intervenția chirurgicală după ce analizăm radiografia panoramică și analizele de sânge, însă vom avea și o scurtă consultație înainte de a începe intervenția pentru a analiza și clinic starea dvs. dentară.

Cazare

Confortul pacienților noștri este întotdeauna prioritatea noastră, de aceea am creat oferte speciale de cazare, în locații de top și accesibile.

Hotel Ibis Politehnica

https://ibisbucharestpolitehnica.ro/

CAZARE +
Cazare

Analize medicale necesare înainte de INTERVENȚIE

Înainte de realizarea intervenției, este necesar să analizăm o radiografie a danturii și analizele de sânge ale pacienților, pentru a realiza un plan de tratament personalizat.

Pacienții noștri din diaspora au varianta de a le trimite pe mail, dacă doresc să le realizeze în afara țării, și de a veni direct pentru intervenție.

Descarcă aici lista cu analizele necesare intervenției

Descarcă

Ne puteți trimite radiografia și analizele dvs. la

Cum să ne găsiți

Luni-Vineri 09:00 - 21:00

Sâmbăta 09:00 - 15:00

Duminica Închis

Call
Messenger Whatsapp